Even voorstellen! Het team van Hypotheek Ede

De HypotheekEde heeft een nieuw gezicht toegevoegd aan haar team!
Per 1 februari 2016 is Evert van Hunnik begonnen als Financieel Adviseur en is na het vertrek van Petra van Gessel het team weer compleet. Evert gaat de werkzaamheden en de klanten van Petra van Gessel overnemen en wordt dan ook HET nieuwe aanspreekpunt! Evert heeft de afgelopen jaren al veel ervaring op gedaan binnen de financiële dienstverlening en tevens vele adviseurs getraind in het werken met adviessoftware. Wij wensen Evert veel succes met zijn nieuwe job en hebben er dan ook veel zin in om er een mooie samenwerking van te maken.

Wilt u graag een keer kennismaken onder het genot van een kop koffie? Dan bent u van harte welkom! U kunt gewoon een keer binnen komen lopen, maar het is soms handig om even een afspraak te maken. Gebruikt u hiervoor gerust de online agenda op onze site. Vermeld wel even erbij dat het om een kennismaking gaat met de nieuwe adviseur.

Nu het team weer compleet is, hebben we gelijk besloten om nieuwe foto’s te maken. Met dank aan Jan Peter Fiering Fotografie

van links naar rechts Ruben Wateler, Caroline Hazeleger en Evert van Hunnik

van links naar rechts
Ruben Wateler, Caroline Hazeleger en Evert van Hunnik

Verzekeringen & Pensioenen

Verzekeringen & Pensioenen

Kopen goedkoper dan huren?

Kopen goedkoper dan huren?

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *