Korting op oversluiten van je hypotheek!

MUNT Hypotheken lanceert de Simpel Overstappen Hypotheek om het overstappen te versimpelen en te versoepelen! Omdat wij een voorstander zijn van simpel en soepel geven wij € 350,- korting* op het oversluiten van je hypotheek indien je gebruik maakt van de Simpel Overstap hypotheek van MUNT Hypotheken.

Onlangs bleek nog uit onderzoek van De Nationale Hypotheekbond (Bron AMWEB) dat een groot aantal hypotheekbezitters veels te veel betalen bij de verlenging van hun hypotheek. Jaarlijks zijn er ongeveer 470.000 renteverlengers waar bijna 60% klakkeloos het verlengingsvoorstel accepteert. Dit terwijl er soms wel € 10.000,- tot € 20.000,- over de hele looptijd kan worden bespaard.

Een andere besparing is dat de risicoklasse van je hypotheek vaak kan worden aangepast naar de actuele marktwaarde van je woning. Hierdoor kan de rente soms wel automatisch verder omlaag, zonder dat hier veel extra kosten bij komen kijken. Veel geldverstrekkers hanteren hierin verschillende voorwaarden. Hypotheek Ede onderzoekt dit in een onafhankelijk hypotheekadvies en kijkt hier wat de best passende optie is in jouw persoonlijke situatie.

Het overstappen naar deze hypotheek gaat uiteraard alleen maar als het uiteindelijk ook echt de beste hypotheekoptie voor je blijkt te zijn. Nadat wij uitvoerig je wensen en je mogelijkheden met elkaar hebben besproken, vergelijken wij ruim 30 geldverstrekkers met elkaar. Mocht blijken dat MUNT Hypotheken de beste optie voor jou is, dan regelen wij de hypotheek bij MUNT Hypotheken en ontvang je € 350,- korting* op de bemiddelingskosten!

Wil je vrijblijvend kennismaken en graag horen wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel dan met 0318-693499 of laat een bericht achter op onze contact pagina! Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op! Wij zorgen ervoor dat je binnen 1 werkdag terecht kan. Ook in de avonduren!

*vraag naar de actievoorwaarden en de actie loopt tot 31-12-2017

nhg-grens verlaging

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *