Verhuizen

Verhuizen | Hypotheekshop EdeEen ander huis kopen? Graag wat groter wonen? Verhuizen naar een woning met tuin? Het verhuizen naar een andere koopwoning is niet altijd zo vanzelfsprekend. Hoe zit het bijvoorbeeld met de hypotheekrenteaftrek? Of staat je huis misschien onder water en heb je mogelijk een restschuld?

Hypotheek Ede begeleidt al jaren doorstromers die graag willen verhuizen naar een andere woning. Soms omdat ze groter willen wonen, soms juist kleiner. Soms omdat ze gedwongen moeten verhuizen of juist omdat groter wonen niet per definitie duurder hoeft te zijn.

Hypotheek Ede en De oplossing voor je huis die onderwater staat

De afgelopen jaren zijn de huizenprijzen niet bepaald gestegen. De waardes van de woningen op de markt zijn fors gedaald en dat heeft voor vele huizenbezitters gezorgd dat het huis “onderwater”  is komen te staan en dat je mogelijk een restschuld bij verkoop overhoudt. De hypotheek is dan hoger dan de waarde van de woning. Ontzettend vervelend als er sprake is van gezinsuitbreiding of een lang gekoesterde wens om te verhuizen naar een huis met een tuin.

Hypoteheek Ede heeft ervaring met verschillende oplossingen voor je resthschuld om te kunnen verhuizen ondanks dat je huis misschien onder water staat.

Denk bijvoorbeeld aan het aflossen vanuit eigen geld, een schenking vanuit ouders of misschien het meefinancieren van de restschuld op een nieuw aan te kopen woning.

Wilt u extra informatie over alle mogelijkheden die Hypotheek Ede kan bieden om je verhuizing toch mogelijk te maken, maak dan heel snel een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Lees hier meer over de unieke oplossing van Hypotheek Ede voor jouw restschuld, het Verhuis Plus Krediet.

De historisch lage rentestand

De rente staat op dit moment historisch laag! Heb je bijvoorbeeld nu een koopwoning met een hypotheek waarvan je de rente de afgelopen jaren hebt afgesloten, zou het zomaar kunnen dat je nu een nieuwe woning kunt kopen en tegelijk kan profiteren van de historische lage rente van dit moment.

Kijk hier voor de actuele rentestand en maak direct een afspraak om te kijken hoe jij kan profiteren van de huidige lage rentestand.